Oppdrettskampanje

Informasjon om oppdrettskampanjen

 

Det er lite innen akvariehobbyen som er så moro som å få oppdrett på fiskene sine. Ikke bare er det en indikasjon på at fiskene trives og at man har gjort noe riktig, men det er i tillegg en mulighet til å se sine fiskers vakreste farger, som de ofte bare får under lek. Den enkelte oppdretter får poeng for hver art som oppdrettes pr. år.

 

Årlig kåres Nores beste oppdretter, Norges beste junioroppdretter og Beste oppdretterklubb (etter medlemmenes samlede poengsum). Den enkelte oppdretter kan også premieres for Breddeoppdrett - hvor det gjelder å oppdrette fisk fra forskjellige familier. Disse oppdrettene kan foretas over flere år. Det utdeles diplom for 5 familier og plakett for 10 familier. Storoppdretterne kan også bli med på en rankingliste over hvem som har oppdrettet flest mulig familier totalt sett.

 

Oppdrettskampanjen er både en individuell konkurranse, og en konkurranse mellom akvarieklubber tilsluttet Norsk Akvarieforbund. Poeng får man ved å oppdrette fisk. Artene i hobbyen vår har blitt gitt valører avhengig av deres respektive vanskelighetsgrad. Lettest er bronse, så sølv, gull og til slutt elite.

 

I tillegg får man poeng for å oppdrette en art som aldri tidligere har blitt oppdrettet. Det premieres fra NAF sin side for beste klubb samt beste individuelle oppdretter.

 

Oppdrett meldes inn til den enkelte klubbs oppdrettsansvarlige, som samler klubbens oppdrett og foretar årlig innrapportering til NAF innen 15. januar det etterfølgende år. Bilder godtas som dokumentasjon. Oppdrettsansvarlig kan kreve å få se yngelen.

 

Klikk for mer info om oppdrettskampanjen (Norsk Akvarieforbund)

 

 

Oppdrettsskjema finner du >Her<

 

Om du ellers har spørsmål, lurer på noe angående utfylling av skjema eller oppdrettskampanjen, så ikke nøl med å ta kontakt med oppdrettsansvarlig:

Facebook: Kim Iselinn Salomonsen

E-post: kimisalomonsen@yahoo.no

Neste klubbmøte

 

Under planlegging!

 

  • Dato: --------

 

  • Kl: -------

 

  • Sted: -------

 

  • Dette møte er åpent for alle.

 

 

 

 

 

 

 

Tromsø Akvarieklubb